Ieri a fost actualizată lista ţărilor cu risc epidemiologic. Încă 22 de state se află în zona roșie și se confruntă cu un număr semnificativ de infectări cu COVID-19.

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată

Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista cu clasificarea ţărilor/teritoriilor în funcţie de rata de incidenţă și numărul de cazuri de infectări, conform Hotărârii nr. 40 din 17.06.2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

În zona roşie se regăsesc 22 de ţări, printre care India, Marea Britanie, Argentina, Columbia, Brazilia şi Africa de Sud.

Țările din zona galbenă și verde

În zona galbenă se încadrează 11 ţări, printre care Emiratele Arabe Unite, Georgia, Sri Lanka şi Tunisia.

În zona verde se află majoritatea țărilor, iar majoritatea statelor destinațiile preferate de către români pentru vacanţele de vară. În această zonă se regăsesc Grecia, Turcia, Spania, Franţa, Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, Austria, Germania, Bulgaria şi Israel.

Retail jobs

România se află și ea în zona verde cu o rată a incidenţei infectărilor la 1.000 de locuitori de 0,1.

Hotărârea nr. 40 din 17.06.2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă poate fi consultată integral aici.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.