Social 17 Iunie 2021 13:14 de Lorena Martin

Traficul a fost îngreunat în Capitală din cauza unei defecțiuni la semafoarele din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian. Cablurile au fost roase de șobolani, aceștia fiind peste tot în ultima vreme în București.

Compania Municipală pentru Managementul Traficului a anunțat că problema este cauzată de rozătoarele care au ros cablurile electrice ale semafoarelor din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian.

„S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale”, se arată în postarea companiei.

Șobolanii acaparează întreg Bucureștiul

Din ce în ce mai mulți locuitori ai Capitalei sunt alarmați din cauza rozătoarelor care apar în cartierele Bucureștiului. În Sectorul 3 șobolanii circulă liniștiți pe străzi, în timp ce în Sectorul 1 au fost surprinși mâncând de pe rafturile magazinelor, informează Digi24.

Citeste si:
Elena Matei de la Chefi la Cuțite a trăit șocul vieții sale! Ce...
Elena Matei de la Chefi la...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.