Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că s-a deschis un punct de vaccinare la Gara de Nord. Acesta a lansat un slogan pentru a-i convinge pe oameni să meargă să se vaccineze. „Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare”.

Ministrul Drulă a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat printr-o postare pe Facebook că a fost deschis centrul de vaccinare din Gara de Nord. Imunizarea se poate face fără programare, cu serul Johnson & Johnson.

Cu această ocazie, ministrul Drulă a compus și un slogan haios, în versuri.

„Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare. OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord. Dar un lucru e cert: o vacanţă la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin” a scris Drulă pe Facebook.

Imunizare în Gara de Nord

Ministrul a precizat că acest centru este pus strategic, pentru a fi comod călătorilor, în drum spre orice destinație cu trenul, mai ales că vaccinul Johnson & Johnson se face doar într-o singură doză. Acesta a mai menționat că deja au fost persoane care s-au imunizat încă de dimineață.

Retail jobs

Un alt punct de vaccinare a fost deschis în aeroportul Henri Coandă. De la deschidere, acolo s-au imunizat 710 persoane, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.