Violonistul David Garrett revine în România cu două concerte ce vor avea loc în cadrul turneului "Alive", în luna mai 2022.

David Garrett revine în România cu două concerte

Concertele vor avea loc pe 17 mai, la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 20 mai, la BT Arena din Cluj-Napoca, ambele de la ora 20,00.

Programat iniţial să vină în România în luna octombrie, pentru două concerte la Bucureşti şi Cluj-Napoca, în cadrul turneului "Unlimited Live", programul turneului a fost restrâns din cauza pandemiei de coronavirus, se arată în comunicat.

"Aşteptam cu nerăbdare să concertez din nou anul acesta, însă din păcate nu va fi posibil. Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism şi sunt foarte bucuros că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu concert "Alive" - abia aştept! Vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi, astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă revăd pe toţi!", spune David Garrett, citat în comunicat.

Turneul "Alive"

Cel mai recent turneu al violonistului David Garrett, "Unlimited Live" a marcat aniversarea celor 10 ani de concerte în stilul crossover. După întreruperea acestuia din cauza pandemiei de coronavirus şi petrecând luni de zile în perioada de distanţare socială, David Garrett şi-a dorit ca prin intermediul turneului "Alive" să se apropie mai mult de fanii săi şi a creat aranjamente muzicale care să atingă sufletele oamenilor. Astfel, împreună cu trupa sa, alături de care cântă de peste 10 ani, violonistul va aduce pe o scenă mare intimitatea şi farmecul unui concert de sufragerie.

"'Alive' îmbină o mulţime de emoţii şi stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorinţa de a trăi - de a reveni în cele din urmă la viaţa noastră de altădată. De aceea, am creat un repertoriu plin de speranţă, dar care reflectă şi durerea pe care am simţit-o cu toţii în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viaţă - pline de energie şi emoţii. Programul concertului cuprinde melodii minunate, magice şi abia aştept să cânt live în noul concert 'Alive'", a mai spus David Garrett.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Bilete la concertul lui David Garrett

Persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertele "Unlimited Live", programate pentru luna octombrie 2021 la Bucureşti şi Cluj-Napoca, rămân valabile în continuare şi vor putea fi folosite pentru concertele "Alive" de pe 17 mai 2022 (Bucureşti), respectiv 20 mai 2022 (Cluj-Napoca).

Biletele pentru reprezentaţiile din 2022 au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc, menționează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.