Social 15 Iunie 2021 16:28

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit astăzi vizita unei delegații formată din Ambasadorul Vaticanului la București și Decan al Corpului Diplomatic, Miguel Maury Buendia și Arhiepiscopul Mitropolit de București, Aurel Percă.

În urma întâlnirii, a fost luată hotărârea ca în Sectorul 5 să fie ridicată prima biserică catolică din sector. Astfel, credincioșii catolici se vor putea bucura în viitor, de un lăcaș de cult destinat exclusiv lor.

În acest sens, în următoarea ședință de Consiliu Local, se va propune atribuirea unui teren de aproximativ 650 mp, necesar ridicării bisericii. Locația unde urmează să fie construit lăcașul de cult este în acest moment, în curs de identificare.

Dumnezeu este unic! Toți ne închinăm și ne facem cruce, fie că suntem ortodocși sau catolici. Trebuie respectată orice religie”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.