Social 15 Iunie 2021 14:48

Jurnalistul Radu Tudor publică o înregistrare video care dezvăluie situaţia îngrijorătoare în care a ajuns Capitala. În imagini se poate vederea un şobolan uriaş care înoată în apa unui lac din Bucureşti.

„In timpul guvernarii locale USR & PNL la Bucuresti, sobolanii inoata in lacuri, hraniti din belsug cu gunoaiele ce ne sufoca. Nu ca administratiile PSD anterioare au fost vreo lumina, dar ce se intampla acum e socant, e dezgustator, e horror pentru o pretinsa capitala europeana. Asta inseamna #unitisalvam?! Chiar nimeni din USR si PNL nu vrea sa intervina sa scape capitala Romaniei de sobolani, munti de gunoaie? Si scandal chiar intre cele doua formatiuni aflate la guvernare atat local cat si central?! Nu credeam ca se poate ajunge atat de jos in 2021", scrie Radu Tudor pe Facebook.

În urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti. Astfel, faţă anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.