Actorul Florin Zamfirescu a vorbit, în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, despre campania de vaccinare a copiilor și scăderea numărului de cazuri de infectări COVID-19 în România.

Florin Zamfirescu, mesaj pentru părinți și autorități

Florin Zamfirescu a vorbit despre vaccinarea copiilor în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3. Actorul a catalogat această campanie ca fiind o nenorocire și a venit cu un mesaj către autorități să înceteze să mai vaccineze copiii. Afirmația a venit după ce, în România, numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 a scăzut considerabil.

„Dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri crește. Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi. Acum toți meargă într-o direcție să ne vaccinăm, să ne salvăm. Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta”, a spus actorul Florin Zamfirescu.

Copiii cu vârsta între 12-15 ani pot fi vaccinați

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat că aproape 10.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani au fost vaccinați anti-COVID-19 cu serul produs de BioTech Pfizer.

Retail jobs

Cei mai mulți copii au fost vaccinați la București, Cluj, Ilfov și Iași. În acest demers, Valeriu Gheorghiță a oferit drept exemplu alte țări membre ale UE, în care copiii sunt vaccinați împotriva coronavirusului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.