Primarul din Ilfov este acuzat că ar fi profitat de o fată de 13 ani la o petrecere și copila a rămas însărcinată, astfel s-a aflat de acest caz revoltător. Învinuirile sunt respinse de alegătorii acestuia, care afirmă că edilul lor nu e capabil de o asemenea faptă. Oficialul și alți doi bărbați reținuți în acest caz au fost eliberați.

Primarul din Ilfov și alți doi bărbați reținuți în cazul fetei de 13 ani violate au fost eliberați

Edilul din Ștefăneștii de Jos este acuzat că împreună cu alți doi bărbați ar fi violat o minoră de 13 ani, iar în urma agresiunii a rămas însărcinată și a născut un copil. Joi seară, oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au reținut pe politician pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, alături de alte două persoane. Dosarul cu acuzația de viol, act sexual cu un minor, șantaj și influențarea declarațiilor a fost trimis vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Conform unui comunicat de presă, procurorul de caz a hotărât revocarea ordonanțelor de reținere.

„Ca urmare a interesului manifestat de către reprezentanţii mass-media cu privire la dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 11.06.2021, dosarul a fost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii.

Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost revocată măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate. Totodată, procurorul de caz a emis o ordonanţă cu dispoziţii privind activităţile ce urmează a fi efectuate", a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.