Cu prilejul lansării programului estival Trenurile Soarelui, CFR Călători lansează pe 24 iunie o aplicaţie mobilă pentru achiziţionarea biletelor de tren.

Aplicație mobilă pentru achiziționarea biletelor de tren

Directorul general CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat că odată cu începutul sezonului, CFR Călători lansează o aplicație mobilă specială pentru achiziționarea biletelor de tren.

"În era modernă, zic eu că suntem cu un picior acolo. Ideea este în felul următor: odată cu începerea sezonului, adică în 24 iunie, se va lansa aplicaţia mobilă pentru achiziţia biletelor. Exista varianta de cumpărare a biletelor online, dar nu exista această variantă de achiziţie pe dispozitive mobile", a spus el.

Lansarea Trenurilor Soarelui

Ovidiu Vizante a participat, vineri, la lansarea Trenurilor Soarelui, program estival prin care turiştii vor avea la dispoziţie 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării.

Programul pregătit de CFR Călători constă fie în prelungirea spre Mangalia - din 11/12 iunie - a circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord, fie prin introducerea - din 25/26 iunie - de noi trenuri ce au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre şi Delta Dunării, menționează Agerpres.

Citeste si:
Violonistul David Garrett revine în România în mai 2022 cu două...
Violonistul David Garrett...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.