Persoanele care merg să se vaccineze la centrul mobil instalat la Obor au parte nu doar de imunizare, dar și de o porție zdravănă de mici, chifle și apă plată. Oamenii au stat în rând înainte de a se deschide centrul.

Mici, chifle și apă plată la centrul de vaccinare Obor

Dis de dimineață, de la orele 9, câteva zeci de persoane se vaccinaseră și primiseră voucherul pentru bonusul bine meritat. Vaccinarea are loc în conformitate cu toate regulile medicale și administrative.

Oamenii completează chestionarul de triaj, sunt vaccinați și așteaptă un sfert de oră sub supraveghere medicilor, pentru a evita unele reacții adverse. Vaccinarea are loc destul de rapid, nu este nevoie de o programare în prealabil și pot opta pentru unul dintre serurile Pfizer sau Johnson & Johnson.

Vouchere cu bonusuri „gustoase”

Oamenii care se vaccinează la centrul de la Bucur Obor, primesc de îndată adeverința de vaccinare, dar și un voucher cu un bonus. pe care îl pot folosi până în 15 iunie. Cu acest talon, cei vaccinați se pot bucura de trei mici, două chifle și apă plată.

Retail jobs

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat marți despre deschiderea centrului de vaccinare de la Bucur Obor și oferta de mici. Centrul de vaccinare de la Obor va funcționa vineri și sâmbătă (11 și 12 iunie) începând cu orele 8.00 până la 20.00 și duminică de la 8.00 la 18.00, informează digi24.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.