Poliţiştii din Maramureș au descoperit un pui de urs de 4 luni în curtea unui bărbat din Vişeu de Sus. Animalul sălbatic a fost predat reprezentaţilor Gărzii Naţionale de Mediu, iar bărbatul a fost reţinut.

„ Astăzi, 10 iunie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţa şi dependinţele unui bărbat, de 59 de ani, din Borşa”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

În urma verificărilor, au fost ridicate peste 40 de kg. de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanţ şi ancoră metalică, precum şi alte bunuri.

Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar, fiind predat reprezentaţilor Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Maramureş.

Citeste si:
Decesul unui bărbat atacat de un urs relansează dezbaterea pe tema...
Decesul unui bărbat atacat de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.