Diana Șoșoacă a trecut printr-un episod terifiant în tinerețe, când a fost aproape să moară la nașterea fiului ei. Aceasta a fost pusă să aleagă între viața sa și a pruncului. „S-a întâmplat un miracol!”, a descris oficialul finalul episodului dramatic trăit.

Diana Șoșoacă a dezvăluit amănunte despre momentul când a fost obligată să aleagă între viață și moarte

Senatoarea a rememorat momentele în care și-a născut fiul și a fost pusă să aleagă între viața ei sau a copilului. Politicianul a fost asistat la naștere de mama sa, care este medic ginecolog.

„Au fost complicații mari. Medicii chiar m-au pus să aleg: Ori mori tu, ori moare copilul!. Fără discuție, nu mai puteam trăi dacă fiul meu ar fi pierit. Așa că le-am zis doctorilor să facă orice pentru a-l salva pe el. Mama mi-a zis că, dacă se întâmplă ceva, măcar să știu că a fost din mâna ei și să nu fac acuzații încoace și încolo. S-a întâmplat un miracol și am fost bine amândoi, și eu, și Andrei”, a povestit Șoșoacă la România TV.

Este la a treia căsnicie

Aflată la al treilea mariaj, aceasta a recunoscut, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, că este „insuportabilă și autoritară”. Soțul oficialului este chimist și a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim. Între bărbat și Diana Șoșoacă a fost dragoste la prima vedere, după cum a mărturisit chiar fostul membru AUR.

„M-a cerut de soție în două săptămâni. A fost coup de foudre (n.r. dragoste la prima vedere). Mereu râd când văd ce glume se fac pe seama mea. Era una la care am râs foarte mult, zicea cineva pe internet că atunci când îi este foarte greu să se gândească totuși că Diana Șoșoacă are un soț. Ne-am cunoscut acasă la un ziarist. Dezbăteam diverse teme legate de legislație și, la un moment dat, cineva l-a jignit, a folosit niște invective, iar eu i-am luat apărarea imediat”, a declarat aceasta.

Date biografice

Avocata Diana Șoșoacă este noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat. A fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR în data de 10 februarie 2021. Atunci, Ninel Peia, președintele Partidului Neamului Românesc, a declarat că senatoarea ar fi fost aleasă pe listele AUR din partea primului grup politic, pe baza unui protocol semnat între cele două partide pe 20 octombrie 2020, valabil până în 7 ianuarie 2021.

Citeste si:
Drama care i-a grăbit sfârșitul lui Aurelian Andreescu. Cântărețul...
Drama care i-a grăbit...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.