Social 9 Iunie 2021 10:35

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic, într-o postare pe Facebook, publicată miercuri dimineață.

„În această dimineaţă eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina mea, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-mi deschidă uşa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliţiei şi mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi şi nici nu voi ceda în faţa ameninţărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand.

Marți seară, edilul a depus o plângere la poliție, după ce a acuzat că i-a fost vandalizată mașina și că s-a trezit cu gunoi în fața casei. Clotilde Armand a fost audiată la poliția Sectorului 1 în calitate de persoană vătămată.

Clotilde Armand se află în centrul unui scandal legat de colectarea gunoiului din sector, situaţia generând o sumă de luări de poziţie din partea cetăţenilor, partidelor politice şi autorităţilor locale sau cu atibuţii în domeniu.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.