Traficul de la metroul de pe magistrala 3 a fost îngreunat în această dimineață. O tânără în vârstă de 20 de ani ar fi încercat să se sinucidă și s-a aruncat în fața metroului în stația Lujerului.

S-a aruncat în fața metroului încercând să se sinucidă

Traficul de la metrou din această dimineață a fost perturbat de un incident cutremurător. O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de tren și a fost prinsă sub garnitură, mai exact între vagoanele 4 și 5. La fața locului, de urgență au intervenit reprezentanți a Inspectoratului pentru Situații de Urgență și echipaje de la SMURD și Descarcerare.

Nu se cunosc exact cirumstanțele accidentului, însă se spresupune că ar fi o tentativă de suicid. Medicii s-au chinuit să o scoată de sub garnitura, victima fiind încă vie. În momentul în care a fost eliberată de sub fiare, tânăra era inconștientă, intubată, iar echipajul un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Universitar.

Magistrala 3 a metroului a fost blocată

Traficul în zona Lujerului a fost blocat. Reprezentanții Metrorex au venit cu comunicat.

”Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

Citeste si:
Festivalul Tomorrowland de muzică electro-dance, blocat de...
Festivalul Tomorrowland de...

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:


  • Preciziei – Lujerului, linia 2

  • Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul” transmite Metrorex.

Citeste si:
Expoziție cu opere de artă la metrou. Când se deschide și cât va...
Expoziție cu opere de artă la...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.