Traficul de la metroul de pe magistrala 3 a fost îngreunat în această dimineață. O tânără în vârstă de 20 de ani ar fi încercat să se sinucidă și s-a aruncat în fața metroului în stația Lujerului.

S-a aruncat în fața metroului încercând să se sinucidă

Traficul de la metrou din această dimineață a fost perturbat de un incident cutremurător. O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de tren și a fost prinsă sub garnitură, mai exact între vagoanele 4 și 5. La fața locului, de urgență au intervenit reprezentanți a Inspectoratului pentru Situații de Urgență și echipaje de la SMURD și Descarcerare.

Nu se cunosc exact cirumstanțele accidentului, însă se spresupune că ar fi o tentativă de suicid. Medicii s-au chinuit să o scoată de sub garnitura, victima fiind încă vie. În momentul în care a fost eliberată de sub fiare, tânăra era inconștientă, intubată, iar echipajul un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Universitar.

Magistrala 3 a metroului a fost blocată

Traficul în zona Lujerului a fost blocat. Reprezentanții Metrorex au venit cu comunicat.

Retail jobs

”Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:


  • Preciziei – Lujerului, linia 2

  • Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul” transmite Metrorex.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.