Diana Șoșoacă afirmă că primește multe amenințări cu moartea în ultima perioadă, atât la adresa sa, cât și la cea a partenerului de viață. Ea face referire la asasinatul de la Arad, prima crimă reușită prin detonarea unei bombe din România.

Diana Șoșoacă, afirmații grave. Leagă amenințările primite de asasinatul de la Arad

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că primește multe amenințări și a adăugat că a trecut de câteva ori pe lângă moarte în ultimul an. Aceasta susține că doar Dumnezeu a fost cel care a scăpat-o. Oficialul a menționat că asasinatul de la Arad reprezintă un avertisment și pentru ea.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mie. Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a spus Șoșoacă în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Detalii mai puțin cunoscute despre viața sa

Diana Șoșoacă a fost invitata lui Dan Bittman într-o discuție de trei ore. Solistul va publica înregistrarea în format video, în trei părți, în zilele de joi, vineri și sâmbătă. În cadrul acestui dialog, senatoarea dezvăluie că este pasionată de citit și, chiar dacă mama nu îi înțelegea această pasiune pe când era mică, a găsit un aliat în bunicul ei.

„Tata avea urmatorul tratament: dimineata la ora 6:30 ma trezea, mancarea era oua crude cu lapte de capra dupa care ne duceam la rau si trebuia sa am doua ore de inot in apa aceea. Iarna era si mai rau. Tata intotdeauna se ingropa in zapada. Isi cronometra cat de mult poate rezista si asta a facut si cu mine de cateva ori. Eu m-am calit si mi-a prins foarte bine. A facut si foarte mult sport la viata mea.

Atletism fond, 5.000. Am rezistență. Am facut si balet si gimnastica. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama imi inchidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanterna. Ia lanterna asta si citeste dupa ce iti inchidea fiica-mea lumina”, i-a povestit aceasta solistului.

Citeste si:
Ungaria, zguduită de 13 cutremur în mai puțin de 24 de ore
Ungaria, zguduită de 13...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.