Social 8 Iunie 2021 13:03

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a început în oraș campania de dezinsecție și deratizare. Tratamentele se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile. Asociațiile de proprietari o să fie anunțate în prealabil, astfel încât animalele de companie să nu fie afectate.

„Ieri seară au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală.

Tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor au loc în tot Bucureștiul, începând de la periferie spre centru. Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe. În parcuri se va intra în zilele de joi și vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureștenilor la sfârșit de săptămână.

Pentru deratizare, fiecare asociație de proprietari va fi anunțată de începerea tratamentului, ca să nu fie afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor.

Activitățile de dezinsecție și deratizare vor fi repetate de mai multe ori pe timpul verii și al toamnei.

Aș fi vrut să începem aceste operațiuni mai devreme, dar situația financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investițiile blocate) ne-a forțat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli. Nu e plăcut atunci când scoți gunoiul de sub preș, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria își va îndeplini obligațiile față de bucureșteni”, a spus Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.