Social 7 Iunie 2021 13:38 de Lorena Martin

Consilierul local PNL, Dan Podaru, a discutat deschis despre scandalul gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei, menționând că situația este una disperată și trebuie rezolvată cât mai repede.

Scandalul gunoiului din sectorul 1 reprezintă o adevărată problemă, primarul Clotilde Armand cerându-i prefectului să declare stare de alertă. Cu atât mai mult, Alin Stoica cere consultări despre subiectul care a acaparat locuitorii Bucureștiului, urmând să se anunțe o decizie.

Dan Podaru, consilier local PNL a vorbit despre acest scandal al gunoielor la Alph News:

„Doamna Clotilde Armand ar fi trebuit în aceste luni de când se prefațează acest moment să rezolve situația. (…) Starea de alertă există în sector de când există această problemă generată, din punctul meu de vedere, de lipsa unei relații de mediere, de negociere cu furnizorul de servicii de salubritate. Tot doamna primar ar fi trebuit să rezolve această situație prin negocieri directe”, a explicat Dan Podaru, consilier local, PNL, la Sector 1.

Întrebat cine ar putea să diminueze problemele din sectorul 1 în eventualitatea în care prefectul nu se va implica, Dan Podaru a răspuns:

„Din punctul meu de vedere, prefectul trebuie să ia această decizie pentru că este o situație disperată, delicată!”

Există sau nu o „mafie” în Sectorul 1?

În repetate rânduri, doamna primar Clotilde Armand a vorbit despre o presupusă mafie, însă consilierul Dan Podaru nu crede în această poveste:

„Eu nu știu dacă există mafie, nici eu, nici doamna primar nu suntem procurori, nici inchizții, nici tribunal, deci nu există probe, nu pot să mă pronunț în această direcție”, a conchis consilierul local.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.