Social 7 Iunie 2021 10:40

Clotilde Armand a cerut stare de alertă în Sectorul 1, saptămâna trecută, după ce gunoaiele au fost lăsate să se adune pe străzi. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a convocat, vineri, în ședintă, experți sanitari și de mediu.

„Încă nu am luat o decizie, am o parte din documentație pe masă, mai aștept informații și în cursul zilei de astăzi voi lua o decizie”, a declarat Alin Stoica la Aleph News.

De asemenea, prefectul Capitalei a spus că soluția pentru a încheia conflictul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest este la administrația locală și prestatori.

„Soluția este la administrația locală și prestatori. Ei trebuie să ajungă la o concluzie. Nu este normal ca cetățenii să sufere în acest proces. (…) Știm că sunt în instanță cu mai multe dosare inițiate atât de Romprest, cât și de primărie. Lucrurile astea vor trebui rezolvate în așa fel încât serviciul public să fie asigurat cu continuitate. Până la acel moment ne vom uita dacă putem să avem și alte soluții în așa fel încât să prevenim ceea ce s-a întâmplat”, a adăugat Alin Stoica.

Retail jobs

„Nu este atributul prefectului să dea sfaturi sau să intervină în soluția comercială, instituția Prefectului poate să acționeze ca un mediator, să pună la dispoziție bunele practici din altă parte, pot să invit ambele părți și să creez un cadru de dialog. Prefectura trebuie să se asigure că serviciile publice se vor desfășura cu continuitate, că cetățenii nu vor avea de suferit, că nu vor exista consecințe asupra sănătății sau siguranței lor, drept pentru care ne uităm la soluțiile care să prevină astfel de situații”, a declarat prefectul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.