Trei surori dintr-o comună din Iași erau pe cale să moară, după ce bunica fetelor le-a spălat părul cu insecticid.

Trei surori la un pas de moarte

Fetele în vârstă de de 6, 8 și respectiv 11 ani, au ajuns la spital, unde au fost internate de urgență și vor rămâne sub supravegherea medicilor.

“Copiii au fost găsiţi conştienţi. Substanţa respectivă este o substanţă toxică, cu potenţial de a dezvolta convulsii, atunci când ea ajunge în circulaţia sangvină.”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Fetele aveau păduchi

Insecticidul este o substanță extrem de toxică ce este folosită în agricultură împotriva dăunătorilor. Cel mai probabil, copilele aveau păduchi, iar bunica fetițelor a încercat să le descurce cu această soluție toxică.

Cazul a ajuns în atenția Poliției, dar și a inspectorilor de la Protecția Copilului. Zilele trecute, la Brașov, trei copii au murit, după ce mama acestora i-a spălat cu o soluție pentru animale. Din păcate, acestea nu sunt primele cazuri de astfel de nenorociri, potrivit stirileprotv.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.