Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală de frigidere de lângă Timișoara. Pompierii au scos rezervoare cu substanţe periculoase în afara zonei afectate de flăcări.

Incendiu la un depozi de frigidere

Incendiul a izbucnit sâmbătă noaptea spre duminică la un depozit de frigidere din comuna Şag, în apropiere de Timișoara.

Pentru stingerea incendiului, care a afectat aproximativ 10.000 mp de hală, s-au alăturat echipajelor de la ISU Timiş şi autospeciale de stingere de la SVSU Parţa, SVSU Şag, ISU Arad, ISU Caraş-Severin, ISU Alba Iulia şi de la ISU Hunedoara.

Salvatorii au scos din hală butelii și recipiente cu izobutan, ciclopentan, propan și GPL, iar polițiștii au oprit circulația preț de câteva ore pe Drumul European 70, care leagă Timișoara de granita cu Serbia, de teama unei explozii.

Din informaţiile furnizate anterior, nu ar fi persoane surprinse de flăcări. La momentul incendiului, doar paznicii se aflau prin preajma depozitului.

Citeste si:
O icoană a rămas neatinsă de flăcări după ce două case au ars...
O icoană a rămas neatinsă de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.