Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală de frigidere de lângă Timișoara. Pompierii au scos rezervoare cu substanţe periculoase în afara zonei afectate de flăcări.

Incendiu la un depozi de frigidere

Incendiul a izbucnit sâmbătă noaptea spre duminică la un depozit de frigidere din comuna Şag, în apropiere de Timișoara.

Pentru stingerea incendiului, care a afectat aproximativ 10.000 mp de hală, s-au alăturat echipajelor de la ISU Timiş şi autospeciale de stingere de la SVSU Parţa, SVSU Şag, ISU Arad, ISU Caraş-Severin, ISU Alba Iulia şi de la ISU Hunedoara.

Salvatorii au scos din hală butelii și recipiente cu izobutan, ciclopentan, propan și GPL, iar polițiștii au oprit circulația preț de câteva ore pe Drumul European 70, care leagă Timișoara de granita cu Serbia, de teama unei explozii.

Din informaţiile furnizate anterior, nu ar fi persoane surprinse de flăcări. La momentul incendiului, doar paznicii se aflau prin preajma depozitului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.