Mama premierului Florin Cîțu, Elena Cîțu, a murit vineri, din cauza unei boli incurabile. Aceasta a dus o luptă grea cu boala, pe care din păcate, a și pierdut-o.

Mama premierului Florin Cîțu a decedat

În momentul nenorocirii, Florin Cîțu era plecat în Maramureș, dar a revenit de urgență la București, anulându-și și programările pentru ziua de sâmbătă. Elena Cîțu trăia împreună cu soțul ei, Vasile Cîțu, într-un sat din județul Vâlcea.

Vasile Cîțu, tatăl premierului, spunea că nu este încântat de faptul că băiatul său a ajuns premier, din cauza responsabilității funcției.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a declarat Vasile Cîțu pentru un post de televiziune.

Florin Cîțu, despre familie și copilărie

Într-un interviu dat acordat lui Mihai Morar, premierul a vorbit despre familia sa și despre locul în care și-a petrecut copilăria, cătunul Tulei, din comuna Golești. Acesta a povestit că părinții îi cereau să fie bun la matematică, fizică și engleză. Mai mult de atât, și-a adus aminte de vremurile în care părinții îl trimiteau la țară la muncă atunci când era în vacanță. Îl urcau în autobuz și era deja în sat, menționează hotnews.ro.

"Primul lucru pe care îl făceam, mă uitam cu fratele meu și vărul meu în calendarul ortodox să vedem când e cruce cu roșu. Atunci nu mergeai cu vacile, nu munceai, nu făceai nimic. Mergeam la pește cu sapa pentru că așa deviam râul și peștele rămânea. (...) Sunt multe momente frumoase și făceam multe prostii. (...) Familia mea este acolo, merg acolo cu plăcere. Este un loc uitat de lume, este un drum îngrozitor, sunt trei case pe un deal și vreo cinci pe alt deal, dar e fantastic", a povestit Cîțu.

Citeste si:
Orban, despre relația sa cu Cîțu: „Ne consultăm, luăm decizii...
Orban, despre relația sa cu...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.