Ziua de luni ne aduce soarele pe cer. Pe întreg teritoriul țării vom avea parte de cer senin și vreme însorită. Meteorologii ne anunță o zi caldă și frumoasă. Temperaturile din timpul zilei vor urca până la +28°C.

Timișoara

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura din cursul zilei va fi de 28°C, iar minima nopții va fi de 14°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin și nu vom avea parte de ploaie. Maxima zilei va fi de 24°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 14°C.

Sibiu

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Temperatura maximă va ajunge la 24°C, iar cea minimă la 11°C.

Constanța

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin și se va păstra așa de dimineață până după-amiază. Deși seara se vor aduna norii, nu vom avea ploaie. Temperatura maximă va fi de 23°C în timp ce minima va atinge 16°C.

Retail jobs

București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 25°C, iar cele minime la 14°C.

Oradea

În această zi, vremea în Oradea va fi una foarte plăcută. Cerul va fi senin de dimineață până seara. Pe toată durata acestei zile nu există riscul de apariție a ploii. Temperatura maximă va urca până la 26°C, iar noaptea vor fi 13 °C.

Iași

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin și se va păstra așa de dimineață până după-amiază. Deși seara se vor aduna norii, nu vom avea ploaie. Minima nopții va fi de 14°C, iar temperatura zile va fi de 23°C.

Brașov

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 21°C, iar noaptea vor fi doar 11°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 1 august 2022. Ploaie și cer înnorat în mare parte...
Prognoza meteo - 1 august...

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 24°C, iar cea minimă 11°C.

Suceava

Pe 07 iunie, soarele va putea fi văzut pe cer mai bine de jumătate de zi. Norii îl vor acoperi doar spre seară. În această zi predominant senină nu vor apărea ploi. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 23°C, iar noaptea vor fi 15°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2021 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.