Meteorologii transmit că în această duminică, în România, preponderent vom avea parte de cer înnorat și pe alocuri va ploua. Vom avea parte de soare, însă foarte puțin. Temperaturile din timpul zilei vor varia între 19 și 27°C, pe când valorile din timpul nopții vor fi ceva mai răcoroase, până la 11°C.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din cursul zilei va fi de 27°C, iar minima nopții va fi de 16°C.

Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Maxima zilei va fi de 23°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 13°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat. Temperatura maximă va ajunge la 21°C, iar cea minimă la 11°C.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Pe perioada serii, această ploaie va fi însoțită de descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 21°C în timp ce minima va atinge 15°C.

București

Cerul senin din timpul nopții va fi prezent și dimineața. Pe perioada zilei vom avea cerul înnorat și va ploua. Seara, norii se vor disipa lăsând iarăși cerul senin. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 23°C, iar cele minime la 15°C.

Oradea

De-a lungul zilei, vremea în Oradea va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara. Temperatura maximă va urca până la 25°C, iar noaptea vor fi doar 15 °C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Minima nopții va fi de 21°C, iar temperatura zile va fi de 13°C.

Brașov

Această zi ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 19°C, iar noaptea vor fi 11°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Baia Mare

În această zi vom avea parte de un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie.Temperatura maximă va fi de 24°C, iar cea minimă 13°C.

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Norii se vor risipi abia spre seară și vor lăsa un cer senin. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 21°C, iar noaptea vor fi 14°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.