Persoanele din Brașov care se vaccinează în centrul organizat în parcarea unui complex comercial, vor beneficia de bilete gratuite la cinematograf. Evenimentul este organizat de primăria orașului și are loc sâmbătă.

Persoanele vaccinate primesc bilete la cinematograf

Persoanele care să se vaccineze în această zi, vor beneficia de o intrare gratis la un film în aer liber. Imunizarea se face fără programare, cu serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Evenimentul de vaccinare Liber la cinema era programat iniţial pentru duminică, dar din cauza vremii, am decis să îl organizăm mâine, sâmbătă, 5 iunie. Vă aşteptăm, începând cu ora 10, în parcarea de la Coresi Shopping Resort, zona Belaqua. Puteţi opta pentru ser marca Pfizer sau Johnson&Johnson (o singură doză). După vaccinare, puteţi rămâne să vizionaţi în aer liber unul dintre filmele oferite de Cinema One Laserplex: Scoob (de la orele 10.00 şi 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 şi 18.00) şi Căţei şi Pisici 3 (de la ora 14.00)”.

Retail jobs

„Liber la cinema” în Brașov

Evenimentul „Liber la cinema” este dedicat și persoanelor care deja sunt vaccinate sau care prezintă un test PCR negativ, anunţă organizatorii. Primăria Braşov a început campania de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viaţă!” în urmă cu o lună. Aceasta cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau unor activităţi.

Până la moment, au fost organizate evenimente la Bazinul Olimpic şi la mall, iar pe 13 iunie urmează o acţiune dedicată persoanelor care au dus dorul concertelor, informează Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.