Tinerii s-au reîntors la viața de noapte. Cluburile din Centrul Vechi din București au fost aglomerate de oameni care erau dornici de distracții și au chefuit până seara târziu.

Prima noapte de petreceri în cluburi, după pandemie

Tinerii au dat buzna în localuri în că din timpul zilei. Aceștia nu au vrut să piardă nici măcar o secundă pentru a se distra. În față cluburilor, clienții așteptau cu nerăbdare să intre și să se distreze ca la carte.

"E super bine. În sfârșit am ieșit din casă. Trăim din nou.", a spus o tânără.

Muzica și buna dispoziție i-a făcut pe oameni să se simtă bine din nou și aceștia au dansat, fie la terase, fie în stradă sau în fața barurilor. Cei de la terase au avut parte de momente supriză din partea dansatoarelor, iar cluburile practic, nu mai aveau locuri libere. Polițiștii au fost și ei prezenți printre petrecăreți pentru a se asigura că toți respectă regulile.

Florin Cîțu, despre redeschiderea cluburilor și discotecilor

Săptămâna trecută, Florin Cîțu a anunțat că barurile, cluburile și discotecilor se redeschid, în intervalul orar 00:00-05:00, la 50% din capacitate, doar pentru persoanele vaccinate.

Retail jobs

Începând cu 1 iunie, sunt permise organizarea evenimentelor mari, în spațiu deschis, cu până la 1.000 de persoane care sunt vaccinați, prezintă un test PCR negativ sau dovada că au trecut prin boală. Se pot organiza și evenimente cu mai mult de 1.000 de persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, informează antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.