Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că oraşul este plin de mașini parcate pe trotuar şi pe prima bandă ce încurcă circulației, iar preţul parcării trebuie să fie mărit.

Nicușor Dan, despre mașinile parcate pe trotuar și prima bandă

Primarul Capitalei a subliniat că indiferent de bugetul pe care îl au, nu s-ar putea construi benzi pentru bicicliști în București din cauza mașinilor parcate pe trotuare și pe prima bandă.

"Chiar dacă am avea o cantitate nelimitată de bani în momentul ăsta, nu am putea să organizăm, să concepem, să executăm acele piste de biciclete pe care toată lumea le aşteaptă, pentru că oraşul acesta este sufocat de maşini parcate şi pe trotuar şi pe prima bandă. Şi aici intrăm într-un cerc vicios", a afirmat primarul.

Crește prețul parcărilor în Capitală?

El a apreciat că "de zeci de ani maşina nu mai este simbolul prestigiului social" şi a mărturisit că în fiecare zi merge pe jos doi kilometri, de acasă la Primărie.

Citeste si:
VIDEO Nicuşor Dan: „Trebuie îmbunătățite curățenia și respectarea...
VIDEO Nicuşor Dan, despre...

"E o chestiune care trebuie spusă şi trebuie asumată - trebuie să creştem preţul parcării. Este absolut necesar, pentru a realiza acel echilibru în mobilitatea din oraş", a subliniat Nicuşor Dan.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.