Poliția a pornit un dosar penal pentru un bărbat din județul Bacău care este acuzat de înșelăciune. Acesta ar fi organizat o petrecere de botez la un restaurant, iar la finalul sărbătorii nu a mai achitat nota de plată.

Bărbat din Bacău, cercetat penal fiindcă nu a achitat nota de plată pentru o petrecere de botez

Evenimentul s-ar fi produs în luna august 2019, iar între timp, identitatea bărbatului ar fi fost stabilită. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că bărbatul ar fi indus în eroare reprezentanţii unui restaurant din Bacău, prezentând ca mincinoasă o situaţie adevărată.

„Bărbatul ar fi susţinut că doreşte să organizeze o întâlnire de prânz cu nişte prieteni când, în realitate, evenimentul ce urma să aibă loc era un botez. Acest aspect ar fi determinat reprezentanţii restaurantului să nu încheie un contract de prestări servicii", a declarat inspectorul Cătălina Păduraru.

Nota de plată pe care bărbatul așa și nu a mai achitat-o se estimează la aproximativ 8.000 de lei. Polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili toate detaliile înșelătoriei, iar în urma acesteia bărbatul își va primi pedeapsa, relatează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.