Social 1 Iunie 2021 17:09

În cursul zilei de miercuri, 2 iunie, în regiunile estice și sud-estice va continua să plouă în general moderat cantitativ, iar vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze de 45...55 km/h.

Timișoara

Vom avea parte de averse izolate în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă va ajunge până la 20°C. Noaptea vom avea cer parțial noros, iar minima va ajunge la 10°C.

Prognoza meteo în Craiova

Meteorologii anunță că și în Craiova cerul va fi noros în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă nu va depăși 21°C.Minima nopții va ajunge la 12°C.

Constanța

Și în Constanța va fi vreme rea în cursul zilei. ANM anunță cer acoperit complet în majoritatea zonelor, iar temperatura maximă va ajunge la 16°C. În cursul nopții vom avea parte și de precipitații, iar temperatura minimă va fi de 13°C.

Vremea în București

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru ploi va fi destul de mare. Temperatura maximă va fi de 19°C, iar cea minimă va fi de 9°C.

Oradea

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă va fi de 19°C. Meteorologii anunță că va ploua în cursul nopții, iar temperatura minimă va ajunge la 8°C.

Iași

Va ploua în majoritatea zonelor, iar temperatura maximă va ajunge până la 13°C. Precipitațiile continuă și în cursul nopții, potrivit ANM, iar minima va ajunge la 11°C.

Brașov

Meteorologii anunță că vom avea parte de precipitații abundente miercuri, în majoritatea zonelor din Brașov, iar temperaturile vor ajunge până la 13°C. Cerul va fi acoperit complet în cursul nopții, iar minima va fi de 8°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.