Social 1 Iunie 2021 14:47

Fostul jucător de tenis, Ion Țiriac, spune că boala este una extrem de periculoasă, iar vaccinarea ar trebui să fie obligatorie prin lege.

Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, susține că este datoria fiecăruia dintre noi să se vaccineze, pentru a-i proteja pe alții.

„Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Este o datorie a fiecărui cetățean

„E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva (...) Am avut 0,05% simptome, având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta pe care o am, l-am făcut imediat și mi se spune că 7-8 luni de zile nu o mai iau și nu o mai dau la nimeni. (...) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (...) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă", adaugă acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.