Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, cu ocazia Zilei Copilului, că adulții ar trebui să le servească drept exemplu copiilor, să fie cuminți și să respecte regulile. Cât despre copilăria liderului PNL, acesta susține că ar avea nevoie de mult timp ca să povestească cât de năstrușnic a fost.

Ludovic Orban de Ziua Copilului

„Îmi ia mult timp să vă povestesc câte năzbâtii am făcut... Acum trebuie să dăm un exemplu către copii, să fie cuminţi şi să respecte regulile”, a răspuns Ludovic Orban, când a fost întrebat care este cea mare năzbâtie făcută în copilărie.

De Ziua Porţilor Deschise la Palatul Parlamentului, eveniment organizat de Ziua Internaţională a Copiilor, liderul PNL s-a pozat alături de micuți. „Este o instituţie importantă a statului. E important ca şi copiii să vadă unde se iau decizii, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa”, a mai adăugat Orban despre vizita copiilor în Palatul Parlamentului.

Program dedicat copiilor la Palatul Parlamentului

Tot marţi, cu ocazia Zilei Copilului, sunt organizate prezentări ale tradiţiilor militare şi simulări ale mânuirii armelor, la care vor putea asista copiii. De asemenea, aceștia vor avea parte de jocuri de-a detectivii.

„Camera Deputaţilor îşi deschide porţile marţi, 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului. Între orele 10.00 – 16.00, instituţia va putea fi vizitată gratuit, accesul fiind permis pe la intrarea C1. Cei interesaţi vor avea posibilitatea să vadă sălile în care se desfăşoară activitatea parlamentară, respectiv , , , , , , Cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala de plen, Galeria presei, Galeria de onoare, şi ”, potrivit unui comunicat de presă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.