Social 1 Iunie 2021 14:09

Medicul Monica Pop acuză autoritățile că pun în pericol viața copiilor recomandând vaccinarea acestora cu seruri care au fost interzise în alte țări. Pop atenționează că unor copii li se recomandă vaccinarea, deși nu au fost consultați de un medic.

„E CORECT?!

Vaccin oprit in alte tari din cauza efectelor secundare, ramas in stoc ,donat altei tari, RECOMANDAT LA NOI COPIILOR??!!

E CORECT?!

In plin sezon de alergii, unii recomanda copiilor vaccin fara o fișă de consult prealabilă de la medicul pediatru, continind starea prezentă si bolile preexistente??!! Se stie de cind lumea ca nu se face niciun vaccin in stari acute!”, reacționează aceasta pe contul său de Facebook.

Medicul afirmă faptul că populația țării nu este corect informată cu privire la contraidicațiile vaccinului

E CORECT?!

„Să nu fie informata populatia despre contraindicatiile vaccinului, pe tipuri de patologie??!! Unde si cind a aparut o asemenea informatie, obligatorie pentru absolut orice act medical, cit de minor, de pe această planetă??!!", mai scrie Monica Pop.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.