O tânără în vârstă de 23 de ani din municipiul Fetești, județul Ialomița, este căutată de polițiști după ce a fost declarată dispărută. Fata ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează căutări în vederea găsirii tinerei.

Tânără din Fetești, dată dispărută

În data de 31 mai, poliţiştii din municipiul Feteşti au fost anunțați de către tatăl tinerei, că fiica lui, Isabela Diţu, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Tânăra are 1,60-1,65 metri înălţime, greutatea 50-55 kg, păr brunet, drept, până la umeri, ochi căprui, ten deschis. În momentul în care tânără a ieșit din casă era îmbrăcată într-o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare gri(blugi) şi pantofi sport de culoare albastră.

Polițiștii au declarat-o dispărută pe fată și sunt în căutarea acesteia. La moment, nu există nici o informație despre starea sau localizarea tinerei.

Persoanele care au văzut-o sau care dețin orice tip de informație despre tânără, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, menționează adevarul.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.