Social 31 Mai 2021 13:16

Daniel Bălăuță, primarul Setorului 4 din București anunță, într-o postare pe contul său de Facebook, că maşinile ridicate de pe străzi vor fi depozitate în trei centre ale Primăriei Sectorului 4.

„Începem ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colţurile de stradă din intersecţiile cu vizibilitate redusă, precum şi intrările la spitale şi alte instituţii publice. Acţiunea va fi coordonată de colegii mei de la Poliţia Locală şi de la Direcţia Mobilitate Urbană, care vor reloca autoturismele într-una dintre următoarele parcări: Pridvorului (Palatul Copiilor), Niţu Vasile (lângă depoul STB) sau Olteniţei nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud). Proprietarii maşinilor ridicate pot afla locaţia în care se află vehicul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro, la secţiunea verificare auto sau telefonic la 021.9441”, a anunţat, pe Facebook, primarul Daniel Băluţă.

Proprietarii vor plăti o taxă care crește zilnic cu suma de 50 de lei

Pentru a recupera maşina, proprietarii trebuie să achite o taxă. Această creşte zilnic cu 50 de lei.

Retail jobs

„Pentru recuperarea autoturismului, proprietarul va trebui sa achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va creşte cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi”, a precizat primarul Băluţă.

Taxa poate fi plătită cash la aparatele de tip selfpay aflate în spaţiile de depozitare, on-line sau direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 la faţa locului,


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.