Maratonul de vaccinare din Vrancea vine cu surprize pentru tinerii care se vaccinează. Adolescenții cu vârsta de peste 16 ani, care se vor vaccina luni și marți, pot câștiga vouchere în valoare de 250 de lei pentru achiziţia de electronice şi alte gadgeturi sau bilete gratuite pentru spectacolele de la complexul turistic Zaga-Zaga.

Maraton cu surprize în Vrancea. Ce promite Direcția de Sănătate Publică Vrancea

„Sănătoşi, responsabili şi răsplătiţi! Tinerii care se vor vaccina în perioada 31 mai - 1 iunie, la Maratonul vaccinării adolescenţilor, pot primi, prin tragere la sorţi, 25 de vouchere în valoare nominală de 250 de lei fiecare pentru achiziţia de electronice şi gadgeturi, precum şi 100 de bilete gratuite la spectacolele care vor avea loc în perioada următoare în complexul turistic Zaga-Zaga. După vaccinare, numele fiecărui tânăr astfel imunizat va fi scris pe un bilet şi introdus într-o urnă, urmând ca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să fie extraşi câştigătorii celor 25 de vouchere la magazinul Flanco din Piaţa Unirii Focşani, precum şi câştigătorii biletelor la spectacolele de la Zaga-Zaga", se arată într-un comunicat al DSP Vrancea.

Ce vaccin se va administra și care sunt condițiile pentru adolescenți

Potrivit sursei citate, la Maratonul vaccinării adolescenţilor, se pot vaccina tinerii cu vârste de peste 16 ani, care vor fi imunizaţi cu serul Pfizer. Pentru vaccinarea tinerilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani, este necesară completarea de către părinte sau tutore a formularului de consimţământ.

Campania de vaccinare, organizată de DSP Vrancea şi IŞJ Vrancea, va avea loc în curtea Inspectoratului Şcolar din strada Dornei, nr. 5, Focşani, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.