Social 30 Mai 2021 19:30

Meteorologii anunţă că în toată ţara vor fi manifestări de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt şi, izolat, grindină.

Timișoara

Vom avea parte de averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de luni, 31 mai, iar temperatura maximă va ajunge până la 17°C. Noaptea va fi senină, iar minima va ajunge la 9°C.

Prognoza meteo în Craiova

Meteorologii anunță că și în Craiova vor fi averse și furtuni cu fulgere, iar temperatura maximă nu va depăși 20°C. Cerul va fi parțial noros în cursul noapții, iar minima va ajunge la 10°C.

Constanța

Și în Constanța va fi vreme rea în cursul zilei. ANM anunță ploi puternice în majoritatea zonelor, iar temperatura maximă va ajunge la 17°C. Precipitațiile vor continua și în cursul nopții, iar temperatura minimă va fi de 14°C.

Vremea în București

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru ploi va fi destul de mare în cursul zilei de luni. Temperatura maximă va fi de 21°C, iar cea minimă va fi de 13°C.

Oradea

Vom avea parte de averse averse și furtuni cu fulgere, iar temperatura maximă va fi de 17°C. Meteorologii anunță că cerul va fi complet acoperit în cursul nopții, iar temperatura minimă va ajunge la 8°C.

Iași

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de luni, iar temperatura maxima va ajunge până la 20°C. În schimb, noaptea va fi senină, iar minima va ajunge la 9°C.

Brașov

Meteorologii anunță că vom avea parte de cer acoperit complet în majoritatea zonelor din Brașov, iar temperaturile vor ajunge până la 15°C. Precipitații vom avea în cursul nopții, iar minima va fi de 9°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2021 - 07 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.