Social 29 Mai 2021 16:36

Trei porci mistreţi şi-au făcut apariţia, vineri seară, după lăsarea întunericului, pe un bulevard din zona de nord a oraşului Ploieşti, animalele fiind filmate dintr-un autoturism, de către un pasager.

În mesajul postat pe un grup de pe Facebook de persoana care a filmat mistreţii, se arată că înregistrarea a fost făcută vineri seară, pe un bulevard din zona de nord a oraşului.

În videoclip se vede cum trei porci mistreţi ies din zona verde de pe marginea şoselei în faţa unui autoturism, apoi traversează bulevardul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Daniel Chirvase, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că două persoane au sunat vineri seară, în jurul orei 22:30, pentru a sesiza prezenţa mistreţilor în zona străzii Cameliei din Ploieşti, la ieşirea către municipiul Câmpina.

Echipajele de jandarmi trimise la faţa locului nu au găsit niciun animal, însă au rămas în zonă pentru a monitoriza situaţia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.