Social 29 Mai 2021 12:51

Parlamentarul liberal Gabriel Avrămescu, cel care i-a cerut ministrului Sănătăţii şi secretarului de stat Raed Arafat să găsească soluţii pentru ca elevii din clasele terminale să poată participa la festivităţile de final de an şcolar şi petrecerile de absolvire, anunţă, sâmbătă, ca aceste evenimente vor fi permise.

„Am reuşit! Elevii pot avea parte de festivităţile de final an şcolar. Aşa cum am spus acum câteva zile, am pledat în Parlamentul României şi am cerut ministrului Sănătăţii şi secretarului de stat MAI, Raed Arafat, să găsească o soluţie pentru ca elevilor din anii terminali să nu le fie «răpite cele mai frumoase amintiri din viaţă», respectiv ultimul clopoţel şi petrecerile de rămas bun între colegii şi profesorii alături de care au petrecut ultimii 4 ani de şcoală. Am reuşit! Hotărârea de Guvern prin care este permisă organizarea festivităţilor prilejuite de terminarea anului şcolar a fost publicată în Monitorul Oficial!", a afirmat deputatul PNL de Buzău, Gabriel Avrămescu.

Deputatul PNL Gabriel Avrămescu, preşedinte filialei liberale Buzău, le-a cerut ministrului Sănătăţii, Ioana Mihăilă, şi secretarului de stat Raed Arafat să găsească soluţii astfel încât elevii din clasele terminale să poată organiza şi participa la balurile de absolvire, aşa cum se întâmpla înaintea pandemiei, în contextul în care numărul cazurilor de COVID a scăzut considerabil în ultima vreme.

Retail jobs

„(...) mulţi dintre ei mi-au mărturisit că ar fi chiar dispuşi să participe la aceste evenimente chiar şi cu dovada testelor Covid făcute cu 48 de ore înainte", afirma el.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.