Vicepremierul afirmă că, pentru el, „vaccinul conţine bucuria de a spune acele lucruri atât de importante pentru fiecare dintre noi: Mi-a fost dor de tine, mamă! Ce mare ai crescut, nepoate!". În videoclipul său, Barna interpretează în limbaj mimico-gestual îndemnul „Mergeţi şi voi să faceţi vaccin!".

În videoclip, Dan Barna apare alături de tânărul care, în timpul pandemiei, asigură „traducerea" în limbaj mimico-gestual a anunţurilor autorităţilor, ambii purtând măşti de protecţie. Cei doi stau în faţa unui perete alb.

„Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune lucruri simple: Mi-a fost dor de tine, tată! Ce mare ai crescut, nepoate! sau Mulţumesc", afirmă Dan Barna.

La un moment dat, cei doi îşi scot măştile de protecţie.

„Reluăm. Ce conţine vaccinul? Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune acele lucruri atât de importante pentru fiecare dintre noi: Mi-a fost dor de tine, mamă! Ce mare ai crescut, nepoate!", continuă Dan Barna.

Citeste si:
STUDIU: 1 din 5 români este nevoit să ofere mită pentru serviciile...
STUDIU: 1 din 5 români este...

Ulterior, Barna interpretează şi el în limbaj mimico-gestual: „Mergeţi şi voi să faceţi vaccin!".

„Ne vaccinăm şi scăpăm", mai afirmă Barna.

Premierul Florin Cîţu a lansat miniştrilor şi liderilor coaliţiei de guvernare o provocare, aceea de a spune ce conţine vaccinul pentru ei. Mai mulţi miniştri au răspuns provocării premierului Florin Cîţu şi s-au filmat pe câmp, în sala de spectacole, la minister sau pe uliţa unui sat şi au transmis mesaje în care asociază vaccinul cu ideea de libertate, normalitate sau timp petrecut cu familia şi cei dragi.

Citeste si:
Valeriu Gheorghiță: Zeci de mii de doze AstraZeneca expiră peste 10...
Valeriu Gheorghiță: Zeci de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.