Social 26 Mai 2021 14:30

Instituția Prefectului Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița va organiza o tombolă cu premii pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din județ care se vor vaccina anti-COVID la maratonul organizat în prioada 31 mai – 1 iunie.

Tinerii se vor putea înscrie la cele trei tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie la Slobozia, Fetești și Urziceni. Premiile constau în trei laptopuri, trei tablete și trei telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Anunțul prefecturii Ialomița:

Alege să te vaccinezi! Alege să fii câştigător!

De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai-1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Retail jobs

Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00.

Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.