Social 24 Mai 2021 10:09 de Alexandra Chivu

Un carambol cu patru mașini și trei TIR-uri a avut loc, luni dimineață, pe Valea Oltului. În urma accidentului au existat patru oameni răniți. Două victime au suferit atac de panică.

„Trei autocamioane şi patru autoturisme au fost implicate într-o coliziune produsă pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Câineni din judeţul Vîlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind în evaluare medicală la faţa locului, urmând să se stabilească câte vor necesita transportul la spital. Patru persoane sunt evaluate medical, au leziuni uşoare, două victime au doar atac de panică", a declarat Ramona Tudor, comisar-şef Infotrafic la Antena 3.

Circulația este întreruptă pe ambele sensuri

Circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri de mers. Urmează să fie demarate cercetări la fața locului, pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. Persoanele implicate vor fi audiate, a mai precizat reprezentantul Infotrafic.

Retail jobs

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.