O mamă care nu aude și nu poate vorbi și cei trei copii ai săi, între care un bebeluș de câteva luni, erau să sfârșească spulberați de tramvai. O vatmaniță neatentă nu a frânat și a trecut razant pe lângă ei. Prezența de spirit a mamei i-a salvat pe toți cei dragi de la moarte.

În șocantele imagini se poate vedea că vatmanița nu schițează niciun gest de frânare, deși i-ar fi putut observa, fiindcă mama și copiii erau aproape la jumătatea trecerii de pietoni. Când văd că pericolul este aproape, doi dintre cei trei copii trec în fugă prin fața tramvaiului, reușind să se salveze la limită. Femeia a rămas la jumătatea cealaltă a străzii, încremenită, cu bebelușul în brațe, în timp ce tramvaiul își continuă drumul. Incidentul s-a produs în urmă cu trei zile, pe linia tramvaiului 23.

„A bătut vântul tare. Mami ne-a zis să fugim în partea aia și noi am fugit. Ea a rămas în spate și s-a dat în spate”, a povestit unul dintre copii, într-un interviu TV.

La cârma mijlocului de transport se afla o femeie de 43 de ani. Polițiștii de la Brigada Rutieră au transmis că au chemat-o la audieri. Între timp, astfel de episoade s-ar putea repeta, deoarece trecerea de pietoni cu pricina este cunoscută ca fiind un real pericol pentru cetățeni. În primul rând, indicatoarele nu sunt vizibile din cauza crengilor copacilor din perimetru. În al doilea rând, marcajele de pe asfalt sunt șterse, iar mașinile circulă cu o viteză mare în această zonă. Un internaut a făcut publice imaginile cu evenimentul. Din postarea acestuia reiese că vatmanița ar fi cunoscută pentru derapajele sale și prin prisma altor incidente în care ar fi fost implicată.

Citeste si:
Radu Tudor a publicat imagini cu șobolani care înoată în lacurile...
Radu Tudor a publicat imagini...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.