Social 20 Mai 2021 16:02 de Lorena Martin

Actorul Ion Dichiseanu a murit joi după-amiază, la Spitalul Floreasca, unde era internat de câteva luni.

Actorul a fost internat din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Acesta, la vârsta de 87 de ani, suferea de insuficiență renală și respiratorie, iar în urma consultărilor s-a constatat că avea saturația de oxigen foarte scăzută, potrivit Digi24.

Ion Dichiseanu s-a născut la Adjud, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959. Este cunoscut de publicul larg pentru rolurile sale în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.