Social 19 Mai 2021 12:56

Un bărbat din Botoșani, adus cu ambulanţa, a băut dintr-o înghiţitură o sticlă întreagă de spirt. Imediat după, bărbatul a luat-o la fugă şi s-a făcut nevăzut.

În dimineaţa zilei de miercuri, un bărbat din Botoşani a bătut recordul la băut spirt medicinal. Întâmplarea a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Mavromati”.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost adus cu ambulanţa la Urgenţe. În momentul de faţă nu se ştie din ce cauză. Acesta ar fi devenit agresiv verbal cu personalul medical, spun cei de la stiri.botosani.ro.

Bărbatul a fost lăsat nesupravegheat câteva minute de personalul medical ocupat şi cu alte urgenţe. În câteva secunde, acesta ar fi pus mâna pe o sticlă de spirt, găsită pe una dintre noptierele salonului de la Urgenţe şi l-a băut dintr-o înghiţutură. După ce a pus sticla pe masă s-a ridicat şi a fugit din spital.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.