Elevii din clasele terminale nu vor avea parte de banchet de absolvire. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că din cauza pandemiei astfel de evenimente sunt imposibile.

În cazul unor posibile relaxări de la 1 iunie, absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a pot spera la o festivitate pentu absolvire.

„Acum nu. Poate după 1 iunie se vor schimba regulile. Poate. Pe regulile de acum nu putem să facem petreceri".

Oficialul a mai menționat că petrecerile nu pot fi organizate nici în curtea şcolii, adăugând că pot exista, totuși, evenimente culturale.

„Am putea avea de exemplu un concert cu o formaţie la modă sau care prinde la publicul tânăr, dar nu petreceri. Să sperăm că după 1 iunie, dacă lucrurile vor arăta mai bine şi avem speranţe de mai bine, poate vom avea posibilitatea să facem mici evenimente de acest tip (banchet)", a precizat prefectul Capitalei, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.