Cristian Tudor Popescu comentează numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de consilier de strategie al guvernatorului Băncii Naționale Române.

„Dacă mandibulezi avec un barosan european la o masă, când te ridici eşti înconjurată de o aură care-ţi deschide toate uşile, mai ceva ca un şperaclu”, a spus gazetarul referindu-se la declaraţia lui Adrian Vasilescu, consilierul lui Mugur Isărescu, care a spus că Viorica Dăncilă „cunoaşte oameni ecologişti, din zona verde, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea”.

CTP menționează vizitele la coafor ale fostului premier în timp ce se discuta bugetul stat şi ironizează pe seama declaraţiei BNR.

„Avva BNR ne mai spune că persoana căreia i se oferea cu generozitate, de către Dragnea şi Tăriceanu, posibilitatea să meargă la coafor când se discuta bugetul de stat şi ea era prim-ministru, „a schimbat vorbe” cu oameni ecologişti, din zona verde. Verde – nu ştiam că România se zbate să intre în zona dolarului, credeam că e vorba de euro. Iar vorbele pe care le-a schimbat în limbi cu verzii, şi cu oameni de alte culori, e-adevărat, deşi numai două, au o bogăţie de sensuri care le face imposibil de descifrat chiar şi de superspărgătorii de coduri CIA şi Mossad: „Yes, yes, he, he...”, afirmă jurnalistul.

Totodată, acesta se întreabă de ce guvernatorului BNR nu o angajează la crama sa, în cazul în care „are o datorie” faţă de fostul premier.

Citeste si:
CTP, despre renunțarea la mască:„ Ce-o să facă senatoarea Cascada...
CTP, despre renunțarea la...

„Înţeleg că dl Mugur Isărescu are o datorie la dna Dăncilă de pe când cuplul Dragnea-Vâlcov Cavou umbla să-l scoaţă din funcţie – dar de ce n-a angajat-o la el la cramă, că ie naţională are?”, mai spune CTP.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă a ajuns să ocupe funcția de consultant de strategie în cadrul unui biroului guvernatorului BNR, Mugur Isărescu la Banca Naţională, potrivit stirileprotv.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.