Cristian Tudor Popescu comentează numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de consilier de strategie al guvernatorului Băncii Naționale Române.

„Dacă mandibulezi avec un barosan european la o masă, când te ridici eşti înconjurată de o aură care-ţi deschide toate uşile, mai ceva ca un şperaclu”, a spus gazetarul referindu-se la declaraţia lui Adrian Vasilescu, consilierul lui Mugur Isărescu, care a spus că Viorica Dăncilă „cunoaşte oameni ecologişti, din zona verde, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea”.

CTP menționează vizitele la coafor ale fostului premier în timp ce se discuta bugetul stat şi ironizează pe seama declaraţiei BNR.

„Avva BNR ne mai spune că persoana căreia i se oferea cu generozitate, de către Dragnea şi Tăriceanu, posibilitatea să meargă la coafor când se discuta bugetul de stat şi ea era prim-ministru, „a schimbat vorbe” cu oameni ecologişti, din zona verde. Verde – nu ştiam că România se zbate să intre în zona dolarului, credeam că e vorba de euro. Iar vorbele pe care le-a schimbat în limbi cu verzii, şi cu oameni de alte culori, e-adevărat, deşi numai două, au o bogăţie de sensuri care le face imposibil de descifrat chiar şi de superspărgătorii de coduri CIA şi Mossad: „Yes, yes, he, he...”, afirmă jurnalistul.

Totodată, acesta se întreabă de ce guvernatorului BNR nu o angajează la crama sa, în cazul în care „are o datorie” faţă de fostul premier.

„Înţeleg că dl Mugur Isărescu are o datorie la dna Dăncilă de pe când cuplul Dragnea-Vâlcov Cavou umbla să-l scoaţă din funcţie – dar de ce n-a angajat-o la el la cramă, că ie naţională are?”, mai spune CTP.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă a ajuns să ocupe funcția de consultant de strategie în cadrul unui biroului guvernatorului BNR, Mugur Isărescu la Banca Naţională, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.