Social 19 Mai 2021 07:33 de Alexandra Chivu

Telenovela dintre românca Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela trece la un alt nivel. După aproape trei ani, procurorii au decis să o trimită în judecată pe olteancă, acuzată că i-ar fi topit inima și averea străinului. Prejudiciul sare de 1 milion de euro, spun anchetatorii, iar femeia riscă închisoare pentru înșelăciune și spălare de bani în formă continuată.

„Ea mă acuză pe mine că am denunțat-o. Nu eu am denunțat-o, ea mi-a furat tot”, a spus italianul. Dosarul în care cei doi sunt vizați are peste 400 de pagini. „Chiar îmi doresc de la toate presele din România să afle adevărul”, a spus, printre lacrimi, Simona. Cetățeanul italian s-a constituit parte civilă în cauză, cu suma de 1.180.000 de euro.

„Nu este adevărat că eu eram pe străzi sau nimeni în drum, că nu aveam nimic. Aveam bani și mașină. Eu, în Italia, m-am plimbat mai mult”, a completat tânăra.

Triunghiul Bermudelor

Totuși, Simona a făcut o declarație, în urmă cu doi ani, care ar putea schimba radical cursul anchetei. În toată povestea a vorbit despre un al treilea personaj. Este vorba despre o româncă din Galați, care ar fi profitat, la rândul ei, de generozitatea seniorului.

Retail jobs

„Nu avea ce să vândă omul. Proprietar pe acel apartament era o fată din Galați, care avea acte din 2013, deci nu era Francesco”, a mai spus ea.

De altfel, Simona are propria versiune referitoare la apartamentul luxos din centrul orașului pe care italianul l-ar fi trecut, în urmă cu șase ani, pe numele unei românce tinere, el rămânând doar cu dreptul de ședere. Ulterior, până și pe acesta i l-ar fi cedat Simonei. Așa se face că cele două românce au vândut locuința și au împărțit banii.

„La vânzare am fost eu cu un avocat. El nu mai avea niciun drept pe apartamentul ăla. Nu înțeleg de ce susține ce susține. Vânzarea s-a făcut între mine și persoana aceea. Atunci, el a insistat cu telefoanele, că mă roagă frumos să mă întorc, să vând apartamentul, că o să vorbească el cu proprietara, apoi să îi ceară niște bani”, a adăugat aceasta, într-un interviu pentru Kanal D.

Citeste si:
IGPR: Percheziții în București și în 12 județe într-un dosar de...
IGPR: Percheziții în...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 07 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.