Hotelierii de pe litoral românesc au pregătit oferte atractive pentru turiştii care își planifică o vacanță la mare până pe 20 iunie.

O noapte pentru o persoană începe de la prețul de 40 de lei, iar cele mai mici preţuri se găsesc în staţiunile din sud, iar la polul opus se află staţiunea Mamaia. Aceste preţuri sunt speciale și fac parte din programul „Litoralul pentru toţi" şi trebuie căutate foarte atent.

Ofertele de cazare în stațiunea Neptun pornesc de la 40 de lei pe noapte, fără mic dejun inclus sau alte facilităţi, însă este suficient pentru cei care caută doar preţuri mici.

La polul opus, în staţiunea Mamaia, la un hotel de patru stele cu servicii all-inclusiv, turiștii trebuie să scoată din buzunar începând de la 520 de lei pe noapte pentru două persoane.

Cei care nu şi-au folosit încă tichetele de vacanţă o mai pot face în această perioadă, până pe 20 iunie.

Aproximativ 4.000 de locuri disponibile sunt scoase de hotelieri prin acest program şi sunt puse la dispoziţia celor ce ăși planifică o vacanță la mare în această perioadă, menționează antena3.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.