Prefectul Capitalei anunţă că a fost convocat Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Participanţii vor discuta despre revenirea tuturor copiilor la şcoală.

Prefectul Alin Stoica a spus că trendul infectărilor este descendent, ceea ce ar putea permite revenirea tuturor elevilor în şcoli începând de miercuri.

Şi ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că este posibil ca de miercuri elevii să poată merge la şcoală în Bucureşti, indiferent de clasă.

„Se va face, probabil, şedinţă la nivelul Municipiului Bucureşti în cursul zilei de mâine (marţi-n.r.), după ce vom avea şi rata de infectare de mâine şi vom avea o confirmare a trendului descendent”, a spus Sorin Cîmpeanu.

În acest context, ministrul Educaţiei crede că este „posibil ca de miercuri să se meargă la şcoală în Bucureşti, fără diferenţiere în funcţie de clasă, daca aceasta va fi decizia Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă”.

Citeste si:
Nicușor Dan anunță începerea campaniei de dezinsecție și deratizare...
Nicușor Dan anunță începerea...

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că în cazul elevilor care prezintă orice simptome specifice, vulnerabilităţi medicale sau alte motive întemeiate trebuie să se asigure accesul online la procesul de învăţământ, scrie mediafax.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.