Un dulap a căzut peste un elev de la școala numărul 206 din Capitală. Reprezentanții unității de învățământ au sunat de urgență la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Ajunși la fața locului, medicii i-au acordat elevului de opt ani primul ajutor medical, după care l-au transportat la spital. Copilul are un traumatism cranian şi unul toracic. La moment, i se fac analize şi alte investigaţii medicale pentru a determina toate traumele.

În cadrul școlii urmează să se deruleze o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care s-a petrecut incidentul, dacă a avut loc în pauză sau în timpul orelor şi dacă copiii erau supravegheaţi sau nu, informează adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.