Ploile continuă în cele mai multe orașe ale țării, iar temperaturile se mențin normale pentru această perioadă a anului.

Timișoara

Vor exista temperaturi moderate pe parcursul zilei, până la 20°C, iar cerul se va menține înnorat. Ploile vor persista pe toată durata zilei, iar vântul va avea intensificări până la 18km/h. În timpul nopții ploile se opresc, iar cerul va fi senin, minima nopții ajungând la 10°C.

Craiova

Vor exista precipitații în cursul zilei de luni, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Noaptea vom avea parte de averse și furtuni cu descărcări electrice, iar minima va fi de 12°C.

Constanța

Cerul va fi parțial noros în cursul zile de luni, iar temperatura maximă va ajunge la 18°C. În cursul nopții nu vom avea parte de precipitații, dar temperaturile vor fi scăzute, minima fiind înregistrată la 16°C.

Vremea în București

Cerul va fi parțial înorat pe parcursul zilei de luni.Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 21°C, iar cea minimă de 13°C, a anunţat ANM.

Oradea

Vor exista ploi ușoare pe parcursul zilei de luni, iar temperatura maximă va fi de 17°C. Noaptea vor fi precipitații, iar minima va fi de 110°C.

Iași

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 23°C. Probabilitatea de precipitații va fi de 50% iar temperaturile vor ajunge până la 12°C.

Brașov

Va ploua în cursul zilei de luni, iar temperaturile vor ajunge până la 19°C. Precipitațiile vor continua și în timpul nopții, iar minima va fi de 10°C.

Suceava

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 22°C. Noaptea vom avea parte de nori, iar temperaturile nu vor depăși 9°C.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.